Wegenwerken Zwartenhoekstraat en Vertjenstraat

De presentatie en plannen van de wegenwerken in de Zwartenhoekstraat en Vertjenstraat vind je bij de bijlagen onderaan.

Planning

Vanaf 10 oktober worden de betonneringswerken in de Zwartenhoekstraat van nummer 24 tot en met 13 verder gepland. Op 10 oktober werkt de aannemer de fundering verder af. Op woensdag 11 oktober plaatst een ploeg koorden langs beide kanten van de weg. Deze koord is belangrijk voor de betonmachine en mag dus niet aangeraakt of verplaatst worden. Ter hoogte van de inritten wordt de koord voorlopig neergelegd.

Vanaf woensdag 11 oktober om 19.00 uur moeten alle voertuigen verwijderd worden uit de Zwartenhoekstraat van huisnummer 24 tot en met 13 en dit tot en met maandag 23 oktober om 16.00 uur. 

Gedurende deze periode zal de Zwartehoekstraat (zie rode cirkel op de afbeelding) volledig afgesloten worden en enkel te voet toegankelijk zijn. Er zijn parkeermogelijkheden op de parking die door het bedrijf Wijckmans is aangeboden ter hoogte van Zwartehoekstraat 10 (zie groen kruisje op de afbeelding).

De betonneringswerken zelf zullen plaatsvinden op donderdag 12 en vrijdag 13 oktober indien het weer dit toelaat. Zo niet, op vrijdag 13 oktober en maandag 16 oktober.

Vanaf maandag 23 oktober om 16.00 uur zal het terug mogelijk zijn om de zone Zwartehoekstraat van nummer 24 tot en met 13 te betreden met gewoon verkeer. Zwaar verkeer (tractoren) zal pas toegelaten worden na 28 dagen uitharding van het beton.

Omwonenden kunnen met vragen steeds terecht aan de gele werfkeet in de Kerkstraat tussen het buurthuis en de kerk van Genendijk.

Als er tijdens de werken veranderingen optreden, zal de aannemer bewoners verder informeren via een bewonersbrief.