Vogelbeschermengelen gezocht

Gepubliceerd op dinsdag 25 mei 2021 12.02 u.
Vogelbescherming Vlaanderen organiseert op zaterdag 19 juni 2021 om 14u een infonamiddag over de werking van de Limburgse afdeling. Hiermee willen ze geïnteresseerden laten ontdekken hoe je als vrijwilliger je steentje kan bijdragen voor de natuur en wildleven in je buurt.

Help je graag mee op evenementen, ben je met plezier bezig met administratie of is praten jouw natuurtalent? Schrijf je nu in voor deze infosessie.

De infosessie maakt je wegwijs in de vereniging en de campagnes. Een vrijwilliger van afdeling Limburg zal vertellen over zijn ervaringen en doelen bij de Afdeling.

Vogelbescherming Vlaanderen vzw

De provinciale afdelingen zijn de lokale satellieten van Vogelbescherming Vlaanderen vzw. Ze zijn opgebouwd uit vrijwilligers - vogelbeschermengelen - die de ogen en oren in het veld vormen. Ze dragen op lokaal niveau de huidige en toekomstige campagnes uit en werken rond actuele thema's waarbij steeds de bescherming van wilde inheemse dieren en hun biotopen centraal staan. Zelfs als je je maar enkele uren per maand kan vrijmaken, kan jij in één van de afdelingen schitteren.

Kan je niet aanwezig zijn bij de online infosessie van de Limburgse afdeling, maar heb je wel zin om er in te vliegen? Surf dan naar www.vogelbeschermengel.be of mail naar afdelingenteam@vogelbescherming.be.