Trainingsateliers voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren

Gepubliceerd op woensdag 29 juni 2022 11 u.
Weerbaarheid, kritisch denken, creativiteit en durf zijn vaardigheden die kinderen en jongeren goed van pas komen. Arktos, een Vlaams expertisecentrum voor kinderen en jongeren van 6 tot 25 jaar, organiseert ook in onze regio trainingsateliers om actief te werken aan deze persoonlijke ontwikkeling.

Open aanbod tot persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren

Een trainingsatelier is een open aanbod voor kinderen en jongeren waarbij we op een actieve en ervaringsgerichte manier werken aan persoonlijke ontwikkeling. Elk trainingsatelier is gelinkt aan een bepaald thema.

In regio Limburg bieden we volgende trainingsateliers aan:

  • WOLF (16-25 jaar): back to basics je eigen kracht en creativiteit ontdekken - 4 juli, 6-8 juli
  • Aandacht in Actie (12-14 jaar): op een positieve, weerbare manier leren opkomen voor jezelf - 24, 25 en 26 augustus, Hasselt
  • Into the wild (16-25 jaar): Wie durft te verdwalen, vindt nieuwe wegen - 30 september-2 oktober
  • BOUNCE young (14-18 jaar): versterken van kritisch denken bij jongeren - 2, 3 en 4 november, Genk
  • Aandacht in Actie (6-10 jaar): op een positieve, weerbare manier leren opkomen voor jezelf - 4, 9, 16, 23, 30 november en 7 december, Hasselt

Inschrijven

Schrijf je hier in voor een trainingsatelier.

Een trainingsatelier kost € 75 (m.u.v. Into the wild).

We vragen je om het inschrijvingsgeld ten laatste een week voor aanvang van de training over te schrijven op het rekeningnummer BE51 784-5367628-62 met als mededeling "trainingsatelier + locatie + datum + naam deelnemer".

Annuleren kan tot ten laatste een week voor aanvang van het trainingsatelier. Alleen dan is er een mogelijkheid tot terugbetaling.

Na de inschrijving krijg je een bevestiging. Ten laatste een week voor aanvang van de training krijg je een mail met meer praktische info.

Indien je op de hoogte gehouden wil worden van onze volgende trainingsateliers, heb je de mogelijkheid om dit aan te duiden in het inschrijvingsformulier.

Meer informatie

Meer informatie over deze trainingsateliers en Arktos vzw vind je via de folder in bijlage en https://arktos.be.

De contactpersoon voor onze regio is Briit Milis - bmilis@arktos.be of 0486 41 58 34.