Tournée Minerale! Welkom in team Ham!

Gepubliceerd op vrijdag 11 januari 2019 0 u.
De campagne Tournée Minérale komt terug! De DrugLijn en Stichting tegen Kanker roepen alle Belgen opnieuw op om in februari een maand geen alcohol te drinken. Ga de uitdaging aan, voeg je toe aan team Ham en drink een hele maand geen alcohol.

Alcohol: geen onschuldig product

Een glas wijn bij het eten, een pint na het sporten, voor velen maakt het deel uit van de routine. Toch zijn er heel wat risico’s aan verbonden. Alcohol heeft, ook als je weinig drinkt, invloed op bijna alle organen in het lichaam en hangt samen met ongeveer 200 verschillende aandoeningen.

Op je gezondheid

Schrijf je dus in en drink een maand lang geen alcohol. Je lichaam krijgt zo de tijd om te recupereren van je gebruikelijke alcoholconsumptie. Daar zijn voordelen aan verbonden: sommige mensen slapen beter, anderen hebben meer energie, je werkt ermee aan een gezonder gewicht… Veel deelnemers voelen zich gewoon beter in hun vel. Ga de uitdaging aan. Je zal zien: je hebt geen alcohol nodig om je te amuseren.

Welkom in team Ham!

Surf naar www.tourneeminerale.be en daag vrienden uit, ga naar een Tournée Minérale-evenement of ontdek heerlijke recepten. Of sluit je aan bij team gemeente Ham. Kies voor ‘Ik doe mee’. Vervolgens kies je voor ‘Ik sluit aan bij een team’. Tenslotte vul je ‘gemeente Ham’ in en je kan je registeren. Geregistreerd? Haal dan je gratis polsbandje af aan de onthaalbalie van het gemeentehuis of het OCMW. Zo laat je zien dat je mee doet. Welkom bij team gemeente Ham en alvast heel veel succes!

Meer info op www.tourneeminerale.be