Rap op Stap met de vakantiecaravan

Rap op Stap helpt mensen met een beperkt budget met hun vakantie- en vrijetijdswensen. Dit kan vrijetijdsbesteding zijn voor het gezin, familie of vrienden. Wil je een daguitstap maken of verkies je een vakantie of sportieve activiteit? Voor elk is er wat wils.

Aanbod

Rap op Stap ondersteunt je bij het uitzoeken van een leuke uitstap/activiteit of een vakantieverblijf. Je kiest zelf met wie je wanneer op stap wilt. De Rap op Stap-medewerker berekent meteen de totale kostprijs van je uitstap en gaat op zoek naar geschikt vervoer.

Praktisch

Rap op Stap is er voor iedereen die omwille van een klein budget niet op vakantie of uitstap kan gaan.

Kom gewoon even langs in de vakantiecaravan om kennis te maken met het ruime vrijetijdsaanbod zodat je kan genieten van tal van kortingen en voordelen.

Tot en met 23 februari 2023 vind je de vakantiecaravan op dinsdagnamiddag van 13.00 tot 16.30 uur aan de kerk in Oostham of op de parking achter het gemeentehuis.

Opgelet: van 21 december tot en met de tweede week van januari zal de caravan niet in Ham parkeren. Op 13 januari zijn de Rap op Stappers weer van de partij!

De volledige kalender kan je raadplegen in onderstaand document of via https://www.iedereenverdientvakantie.be.

Rap op Stap zoekt vrijwilligers

Ben je iemand die graag met mensen omgaat? Help je graag mensen die het moeilijker hebben en wil jij het mobiele kantoor ook wel bemannen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

In het Rap op Stap-kantoor begeleid je mensen in hun zoektocht naar een aangename vakantie of daguitstap, van boeking tot het einde van de uitstap. Je zoekt een activiteit die aangepast is aan hun noden en financiële mogelijkheden.

Je zet je volledig vrijwillig en belangeloos in en kan rekenen op fijne teamgenoten en leuke activiteiten waar je gratis aan kan deelnemen.

Interesse? Neem contact op met Kobe Verachtert van Play It Loud vzw via kobe@playitloud.be of 011 74 00 28.