Op kamp in Ham!

Tijdens de (zomer)vakantie komen heel wat jeugdverenigingen genieten van een fijne ‘kamptijd’ in Ham.

Ham is een landelijke gemeente in de Limburgse Kempen en leent zich uitstekend voor een mooie fiets- of wandeltocht. Ham telt echter ook een aantal plekjes die zeker de moeite waard zijn om te bezichtigen. Denken we maar aan natuurgebied de Rammelaars, de Kerk van Oostham met de oudste toren van België, … .

Actie kan je beleven in sportpark 't Vlietje. Deze sport- en speelzone (in Kwaadmechelen) is uitgerust met een voetbalpitch, beachvolley, skatetoestellen, een avonturenparcours, een speeltuin, petanquepleinen, outdoor fitness enzovoort. Zwemmen in de omgeving kan in de Vloetlijn, Groenstraat 5 in Tessenderlo, Sportoase (b-Mine), Koolmijnlaan 189 in Beringen of in zwemcomplex Den Uyt, Rode Kruislaan 20 in Mol. 

Voorts telt Ham een aantal gezellige zomerse evenementen. Kijk op onze website of volg onze Facebookpagina voor meer info. Check zeker Hallo Ham...kom uit uw kot.

.

Verdere informatie over Ham vind je op onze toeristische kaart of in de infobrochures die je kan aanvragen via vrijetijd@ham.be.

Ben je nog op zoek naar een kampplaats in onze gemeente, neem dan zeker een kijkje op www.opkamp.be.

Nog even dit: een kamp wordt vaak afgesloten met een gezellig kampvuur. Vergeet niet om dit tijdig aan te vragen! Dat kan via onderstaand e-formulier. Het is belangrijk dat we de nodige diensten tijdig kunnen informeren.

Wij wensen je een prachtige tijd en een schitterend kamp in Ham!