December cadeautjesmaand

Gepubliceerd op maandag 18 november 2019 0 u.
De eindejaarsperiode nadert met rasse schreden. Misschien krijg je nu al een lichte vorm van pakjesstress. Voor niks nodig! Wij hebben enkele cadeautips waarmee je haast iedereen blij kunt maken.

De hamBON! Voor elk wat wils!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een hamBON? Een geschenkbon die de gelukkige ontvanger kan inwisselen bij 26 deelnemende handelszaken in Ham. Gezellig gaan tafelen, een uniek juweel uitzoeken, een nieuwe outfit kiezen, je tuin opfleuren en zoveel meer. Het kan allemaal. HamBON’s zijn te koop in het VrijeTijdsPunt (bibliotheek). Er zijn bonnen van 5, 10 en 20 euro. Check het aanbod op www.ham.be/hambon.

Een streekbiertje? 

Speciaal voor de feestdagen is er opnieuw het Vicus geschenkpakket. Dit pakket kost 12 euro en bevat 5 flesjes Vicus en een Vicus glas. Alles is mooi gepresenteerd in een Vicus draagtasje! Een pakket met 6 flesjes Vicus (zonder glas) kost 10 euro. Je kan je pakket samenstellen met de amberblonde, Vicus Tripel. Een zacht, fruitig bier met fijne bitterheid in de afdronk. Of je kiest voor de donkere Vicus. Een perfect eindejaarsbier.

Of wat dacht je van een biertje van Family Man Brewing Company? Voor 15 euro koop je een geschenkpakket met twee flesjes Super Saison (goudblond bier van hoge gisting), twee flesjes Louis Pale Ale (licht amber bier van hoge gisting) en een bijhorend glas. Alle pakketjes zijn te koop bij het VrijeTijdsPunt.

(B)uurtje Cultuur 

Doe eens een voorstelling cadeau! Dankzij onze formule kan je voordelig tickets aankopen om familie of vrienden - of jezelf! - te laten genieten van een voorstelling in een naburig CC. In januari kan je naar Jukebox 2020, De Roovers of Alex Agnew. Bekijk het volledige programma op www.ham.be/tickets.

Een Happen & Stappen geschenkbon

Een perfect cadeau voor fervente wandelaars en levensgenieters! Via deze geschenkbon ontdek je de Hamse natuur en horeca al wandelend. Deze bonnen zijn eveneens te koop bij het VrijeTijdsPunt. Meer info op www.ham.be/happenenstappen.