Nog geen gepast eindejaarsgeschenk?

Gepubliceerd op maandag 16 november 2020 0 u.
De eindejaarsperiode nadert alweer met rasse schreden. Misschien krijg je nu al een lichte vorm van pakjesstress. Voor niks nodig! Wij hebben enkele cadeautips waarmee je haast iedereen blij kunt maken.

De hamBON! Voor ieder wat wils!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een hamBON? Een geschenkbon die de gelukkige ontvanger kan inwisselen bij meer dan 30 deelnemende handelszaken in Ham. Gezellig gaan tafelen, een uniek juweel uitzoeken, een nieuwe outfit kiezen, je tuin opfleuren en zoveel meer. Het kan allemaal. HamBON’s zijn te koop in het VrijeTijdsPunt (bibliotheek). Er zijn bons van 5, 10 en 20 euro.

www.ham.be/hambon

Vicus, streekbier uit Ham!

Speciaal voor de feestdagen is er nu het Vicus geschenkpakket. Dit pakket kost 12 euro en bevat 5 flesjes Vicus en een Vicus glas. Alles is mooi gepresenteerd in een Vicus draagtasje! Een pakket met 6 flesjes Vicus (zonder glas) kost 10 euro. Je kan je pakket samenstellen met de amberblonde, Vicus Tripel. Een zacht, fruitig bier met fijne bitterheid in de afdronk. Of je kiest voor de donkere Vicus. Een perfect eindejaarsbier. 

Of wat dacht je van een biertje van Family Man Brewing Company? Voor 15 euro koop je een geschenkpakket met twee flesjes Super Saison (goudblond bier van hoge gisting), twee flesjes Louis Pale Ale (licht amber bier van hoge gisting) en een bijhorend glas. Alle pakketjes zijn te koop bij het VrijeTijdsPunt.

Geschenkbon Happen & Stappen of Tafelroute

Een perfect cadeau voor fervente wandelaars en levensgenieters! Via deze geschenkbon ontdek je de Hamse natuur en horeca al wandelend. Deze bonnen zijn eveneens te koop bij het VrijeTijdsPunt. Meer info op www.ham.be/happenenstappen.

Of liever iets met de fiets, schenk dan een cadeaubon van de Tafelroute … fietsen door 3 gangen. Dé culinaire beleving in Ham en Beringen. Meer info op www.ham.be/tafelroute.