Nog geen gepast eindejaarsgeschenk?

Gepubliceerd op maandag 26 november 2018 0 u.
De eindejaarsperiode nadert alweer met rasse schreden. Misschien krijg je nu al een lichte vorm van pakjesstress. Voor niks nodig! Wij hebben enkele cadeautips waarmee je haast iedereen blij kunt maken.

De hamBON! Voor ieder wat wils!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een hamBON? Een geschenkbon die de gelukkige ontvanger kan inwisselen bij één van de 32 deelnemende handelszaken in Ham. Gezellig gaan tafelen, een uniek juweel uitzoeken, een nieuwe outfit kiezen, je tuin opfleuren en zoveel meer. Het kan allemaal. HamBON’s zijn te koop in het VrijeTijdsPunt (bibliotheek). Er zijn bons van 5, 10 en 20 euro.

Info: www.ham.be/hambon

Vicus, streekbier uit Ham!

Speciaal voor de feestdagen is er nu het Vicus geschenkpakket. Dit pakket kost 12 euro en bevat 5 flesjes Vicus en een Vicus glas. Alles is mooi gepresenteerd in een Vicus draagtasje! Een pakket met 6 flesjes Vicus (zonder glas) kost 10 euro. Je kan je pakket samenstellen met de amberblonde, Vicus Tripel. Een zacht, fruitig bier met fijne bitterheid in de afdronk. Of je kiest voor de donkere Vicus. Een perfect eindejaarsbier. Alle pakketjes zijn te koop bij het VrijeTijdsPunt.

Doe een voorstelling cadeau!

Aan voordeeltarief naar culturele voorstellingen bij de buren? Ook al boek je maar voor enkele personen? Dat is (b)uurtje cultuur! De komende maanden kan je bijvoorbeeld gaan kijken naar Jacques Vermeire, Stan van Samang of Dimitri Leue. Het volledige programma kan je nalezen op p. 10.

Info: www.ham.be/buurtjecultuur

Een Happen & Stappen geschenkbon

Een perfect cadeau voor fervente wandelaars en levensgenieters! Via deze geschenkbon ontdek je de Hamse natuur en horeca al wandelend. Deze bonnen zijn eveneens te koop bij het VrijeTijdsPunt.

Info: www.ham.be/happenenstappen