Koop lokaal. #winkelhier

Ook in deze moeilijke tijden laten de Hamse handels- en horecazaken hun klanten niet in de steek. Vanop een veilige afstand, maar nog altijd met evenveel passie.

Hieronder vind je de links naar de Hamse eetgelegenheden zodat je kan nagaan of zij take-away of thuisbezorging aanbieden.

Aanbod Horeca

 

Wil je ook mee opgenomen worden in dit aanbod? Mail dan even je info, aanbod en link door naar ondernemen@ham.be. Download onderaan zeker ook onze raamaffiche met enkele tips om het veilig te houden!

In de gids voor de horeca vind je bovendien heel wat praktische tips.

Registreer je zeker ook op de website www.koopinjebuurt.be. Dit platform is een online verzamelplaats waar de consument lokale ondernemers kan terugvinden aan de hand van een zoekmachine. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met het VLAIO Contact Center op het gratis nummer 0800 20 555 of info@vlaio.be.

Andere winkels

Sinds 1 december mogen alle winkels opnieuw open. Lees hier alle details.

  • Winkelen doe je alleen met een tijdslimiet van 30 minuten.
  • De horeca blijft voorlopig dicht. Afhalen kan!
  • De verkoop van alcohol wordt verboden vanaf 20.00 uur.
  • Nachtwinkels moeten sluiten om 22.00 uur.
  • Niet-medische contactberoepen (kapper, schoonheidsspecialist) zijn nog niet toegestaan.
  • Bioscopen, vakantieparken en fitnesscentra blijven gesloten.

De ambulante handel (markten) kan wel nog doorgaan.

Ben je handelaar? Raadpleeg dan zeker de praktische gids die je zal helpen om jullie activiteiten in veilige omstandigheden te hervatten. De gids en het communicatiemateriaal zijn te vinden en downloadbaar via https://bit.ly/GidsHandel.