Koop lokaal. #winkelhier

Ook in deze moeilijke tijden laten de Hamse handels- en horecazaken hun klanten niet in de steek. Als je niet bij hun geraakt, komen sommigen ook naar jou. Vanop een veilige afstand, maar nog altijd met evenveel passie.

Hieronder vind je een overzicht van handels- en horecazaken die online verkoop, take-away of thuisbezorging aanbieden.

Wil je ook mee opgenomen worden in dit aanbod? Mail dan even je info, aanbod en link door naar ondernemen@ham.be. Download onderaan zeker ook onze raamaffiche met enkele tips om het veilig te houden!

Registreer je zeker ook op de website www.koopinjebuurt.be. Dit platform is een online verzamelplaats waar de consument lokale ondernemers kan terugvinden aan de hand van een zoekmachine. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met het VLAIO Contact Center op het gratis nummer 0800 20 555 of info@vlaio.be.

Dit zijn alvast de handelaars die in deze coronatijden voor jou klaar staan.

Aanbod Horeca

Kwaadmechelen

Oostham

Genendijk

Frituur Divers
Staatsbaan 125
013 30 17 28
maandag - dinsdag gesloten
Omschrijving: Frituur

Andere winkels

Op 11 mei gingen de winkels opnieuw open. En sinds 18 mei kunnen er ook opnieuw markten georganiseerd worden en mochten contactberoepen hun activiteiten hervatten. Allemaal onder strikte veiligheidsvoorwaarden. Ben je handelaar? Raadpleeg dan zeker de praktische gids die je zal helpen om jullie activiteiten in veilige omstandigheden te hervatten. De gids en het communicatiemateriaal zijn te vinden en downloadbaar via https://bit.ly/GidsHandel.