Nomineer je sportieve coronaHERO!

Gepubliceerd op woensdag 26 mei 2021 0 u.
Jaarlijks gaan wij op zoek naar de kampioenen en kampioensploegen van Ham. Door corona hebben er nauwelijks wedstrijden plaatsgevonden. Daarom stellen we onze vraag ruimer. Wij gaan dus niet enkel op zoek naar Hamse kampioenen, maar ook naar je coronaHERO van 2021. Nomineren kan tot vrijdag 9 juli!

Ben jij een kampioen of ken jij een kampioen?

Elk lid van een Hamse sportclub of inwoner van de gemeente, die tussen augustus 2020 en juni 2021 een podiumplaats behaalde op een gewestelijk, provinciaal, Vlaams, nationaal of internationaal kampioenschap kan je doorgeven.

Blijven bewegen, is o zo belangrijk. Dat is geweten. Maar wat we ook weten, is dat al die coronamaatregelen het niet altijd gemakkelijk maakten.

Wie zorgde ervoor dat je kon blijven bewegen of misschien zelfs dat je gestart bent met bewegen? Wij gaan dus niet enkel op zoek naar Hamse kampioenen, maar ook naar je coroanHERO van 2021. Dat kan je trainer zijn? Een bestuurslid? Een vriend of vriendin? ...

Hoe nomineren?

Je Hamse kampioen of je sportieve coronaHERO doorgeven, kan tot vrijdag 9 juli. Dit doe je door een mailtje te sturen naar sportdienst@ham.be met naam, foto en motivatie.

Wij zorgen ervoor dat ze de nodige aandacht krijgen voor hun prestatie.