Evenement: FermWerm!

10 en 11 juni - Dorpsstraat

Tijdens het weekend van 10 en 11 juni kan je samen met vrienden, familie en (klein)kinderen genieten van een feest voor jong en oud. Samen een lekker hapje eten, even snuisteren tussen de creakraampjes of je lokale handelaars beter leren kennen op de braderie ... dat klinkt als muziek in de oren!

Er zal gedurende de ganse dag ook heel wat kinderanimatie voorzien worden.

Chefs on Wheels - foodtruckfestival
Gezellige eet- en drankstandjes, zitbanken en tafels, sfeerverlichting en een leuk muziekje op de achtergrond. Ons foodtruckfestival "Chefs on Wheels" is de ideale plaats om vrienden en familie te ontmoeten bij een lekker hapje en drankje. Er zullen foodtrucks staan met gerechten vanuit de hele wereld: koffie, pannenkoeken, ijsjes, sushi, burgers, artisanale frieten, zeevruchten, sandwiches, ... Voor elk wat wils dus!
Pretty Vintage 2.0
Een leuke en gezellige openluchtmarkt waar je kan snuisteren tussen de handgemaakte hebbedingen, kunstwerkjes, handtassen, zeepjes, decoratie, ... De uitgelezen kans om een uniek cadeau te scoren!
Hamai - braderie

Ook de Hamse handelaars zijn van de partij! Op Braderie Hamai kan je twee dagen leuk shoppen bij jouw lokale handelaars op het Monadeplein (Pater Geversplein).

Animatie

Voor de kleinste bezoekers onder ons bieden we verschillende soorten animatie aan tijdens het weekend. Zo zijn er springkastelen à volonté en een circus waarin je al jouw talenten kan ontdekken.

Onder het motto ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’ nodigen de juffen en meesters van de Larie en Ape(n)school de kinderen en ouders op zaterdag uit in de arena. Les- en speeltijd lopen door elkaar, er wordt net geleerd door te spelen.
Neem plaats in ons amfitheater en voel je vrij om de lessen mee te volgen of te spelen op de
klimmuur, glijbanen of in de speeltunnel. Niks geleerd? Kind-terug-garantie!

Of leer je Tjoebie kennen? Is het een vogel, is het een vliegtuig? Nee dat is het niet … Maar … wat is het dan wel? Niemand weet het. Iedereen maakt ervan wat hij zelf wil. Tjoebie entertaint zowel jong als oud d.m.v. zijn gekke bewegingen en geluidjes die hij maakt.

Op zondag gaan we leuke hoedjes maken met Martine van Funny Hats. Zo leer je snel om je eigen funny hoed te maken. Heb je een beetje meer uitdaging nodig? Ga dan op zoek naar Velo Man, onze Tjechische driewieler met een Game-station op het dak. Wie weet win jij de Velo Man-trofee!

En er is nog zoveel meer! Dat kan je zelf komen ontdekken op FERMWERM!

Meer info

Parkeerplaatsje zoeken? Dat kan aan De Zille, het kerkhof, 't Vlietje of in de Speelstraat (Klimop).