Cambio autodelen van start in Ham

Gepubliceerd op woensdag 23 augustus 2023 10 u.
Onze gemeente start binnenkort met autodelen aan de kerk van Kwaadmechelen. Cambio autodelen is een flexibele formule waarbij dag en nacht auto's klaar staan op een vaste standplaats voor iedereen die lid is. Interesse? Schrijf je in voor onze infosessie op 25 september via cambio.be/ham.

Dankzij het deelsysteem van cambio hoef je geen auto meer te hebben om er ééntje te gebruiken. De vaste standplaatsen zullen voorzien worden aan de Monade, links van de kerk van Kwaadmechelen.

Voordelen van autodelen

Wie niet elke dag gebruikmaakt van een eigen wagen, is beter af met het autodeelsysteem van cambio. Wie bij cambio aangesloten is, kan een cambio-wagen reserveren voor de periode dat hij/zij er één wil, op het moment dat hem/haar het best uitkomt. Een cambio-gebruiker betaalt in functie van het gebruik (tijd en kilometers) en kan dus heel wat geld uitsparen ten opzichte van een eigen wagen die slechts sporadisch gebruikt wordt. Van de cambio-wagens zelf (onderhoud, keuring, administratie …) hoef je je niks aan te trekken, cambio zorgt voor alles.

Kortom: ideaal voor wie geen wagen heeft en er af en toe ééntje nodig heeft, of als alternatief voor de vaak minder gebruikte 2de wagen. Bovendien is het vanaf minder dan 10.000 km per jaar vaak goedkoper!

Infosessie

Interesse in het autodeelsysteem? Kom zeker naar onze infosessie op maandag 25 september om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis (Dorpsstraat 19, Ham).

Schrijf je in via cambio.be/ham.

Meer info: cambio.be/ham.