Cambio autodelen

In onze gemeente kan je voortaan ook autodelen. Aan de kerk van Kwaadmechelen bieden we met cambio een systeem aan waarbij verschillende mensen samen één auto gebruiken. Cambio autodelen is een flexibele formule waarbij dag en nacht auto's klaar staan op een vaste standplaats voor iedereen die lid is.

Dankzij het deelsysteem van cambio hoef je geen auto meer te hebben om er eentje te gebruiken. De vaste standplaatsen werden voorzien aan de Monade, links van de kerk van Kwaadmechelen.

Voordelen van autodelen

Wie niet elke dag gebruikmaakt van een eigen wagen, is beter af met het autodeelsysteem van cambio. Wie bij cambio aangesloten is, kan een cambio-wagen reserveren voor de periode dat hij/zij er één wil, op het moment dat hem/haar het best uitkomt. Een cambio-gebruiker betaalt in functie van het gebruik (tijd en kilometers) en kan dus heel wat geld uitsparen ten opzichte van een eigen wagen die slechts sporadisch gebruikt wordt. Van de cambio-wagens zelf (onderhoud, keuring, administratie …) hoef je je niks aan te trekken, cambio zorgt voor alles.

Kortom: ideaal voor wie geen wagen heeft en er af en toe eentje nodig heeft, of als alternatief voor de vaak minder gebruikte tweede wagen. Bovendien is het vanaf minder dan 10.000 km per jaar vaak goedkoper!

Meer info en hoe je lid kan worden, lees je op www.cambio.be/ham.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar onze klimaatambtenaar Karen via karen.placin@ham.be

Instructiefilmpje