Archi-f bvba architectenbureau

ARCHI-F sbvba: Uw partner voor het bouwen van een passief of laag-energie project. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak bij uw thuis of op uw bedrijf.

Visie

Fossiele brandstoffen zijn eindig en zwaar voor ons milieu. Ook de prijzen zullen in de loop der jaren alleen nog maar stijgen. Daarom is het zeer belangrijk dat we energiezuinig gaan leven en wonen. Passief bouwen draagt mee in de strijd tegen de opwarming van de aarde. Een groot deel van het energieverbruik op onze aarde is een gevolg van slecht geïsoleerde gebouwen.

Wij denken met u mee om uw ideeën en verwachtingen te verwezenlijken, maar dus ook hoe dat u zelf kan bijdragen tot een beter milieu. Wij schenken aandacht aan: het gebruik van bio-ecologische materialen, luchtdichtheid, efficiënt isoleren en ventileren.

Sinds 1 januari 2012 is de Europese richtlijn over de energieprestatie van gebouwen strenger geworden. Vanaf dan is het maximum toegelaten E-peil E70. Vanaf 2014 zou dit al verlaagd worden naar E60 en vanaf 2021 zouden alle nieuwe gebouwen energie neutraal moeten zijn. We moeten aan de toekomst denken.

Wij ontwerpen uw woning van binnen naar buiten. Zowel de opbouw binnenshuis als de uiterlijke verschijning van een gebouw aan de buitenzijde spelen bij ons een rol bij het ontwerp van uw woning. Form follows function (vorm volgt functie) staat centraal bij uw ontwerp.

Het is onze taak de wensen en eisen van de gebruikers in te vullen met een architecturaal verantwoord ontwerp en niet omgekeerd.

Aanpak

Archi-f sbvba werkt met u mee van het voorontwerp tot en met de oplevering. Als u van plan bent om te bouwen, te verbouwen of te renoveren willen wij u graag meer informatie en uitleg verschaffen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend bezoek.

Op afspraak: 0477 60 77 19 of evie@archi-f.be

Contactgegevens

Contactpersoon

Adres
Kwamol 43 , 3945Ham
Tel.
0477 60 77 19
E-mail
info@archi-f.be