Mantra en klankmeditatie

Tijdens deze gezellige meditatieavond staat genieten centraal. Sabine Fastré en Marianne Vanrutten nemen jou mee op reis doorheen een mix van helende klanken en repetitieve gezangen, begeleid met etnische instrumenten zoals klankschalen, sjamanendrums, monochord enz. Hierdoor krijg je positieve energie en innerlijke rust. Je kan contact maken met de liefde in jezelf en om je heen. Het geeft innerlijke kracht, zodat je makkelijker met de dagelijkse dingen kan omgaan.

Er is absoluut geen goede zangstem of zangervaring vereist. En jijzelf bepaalt wat goed voelt. Het is ook prima om alleen maar te luisteren en te ervaren wat dit met je doet. Achteraf zal je merken dat je hoofd leeg is, dat je heerlijk ontspannen bent en energie hebt bijgetankt.

De Mantra's vloeien daarna geleidelijk aan over in een geleide ontspannende klankenmeditatie waar er gebruik gemaakt wordt van etnische instrumenten zoals klankschalen, sjamanendrums,Paloma harmonium, monochord en vele andere. Ervaar de subtiele klanken en laat je meevoeren in een diepe ontspanning, en wegdromend geef je jezelf alle nieuwe krachten die je nodig hebt. Het zachte loslaten van spanningen en blokkades in het lichaam en de ziel is een goede basis voor de herbeleving en versterking van het zelfregulerend systeem van het lichaam. om zo onze avond rustig af te sluiten ronden we af in een cirkel waar er plaats en ruimte is om gezellig samen wat te praten, en voor die mensen die dat willen, hun ervaringen te delen van wat deze mantra & meditatie hun heeft bijgebracht. Voor je eigen comfort vragen we je om een yoga matje of matrasje, een dekentje en kussen mee te brengen. Zit je liever op een zitkussen? Dan mag dit natuurlijk ook. Voor de mantra's gaan we samen in een cirkel zitten en tijdens de klankmeditatie kan je kiezen of je gaat zitten of liggen. Als er mensen zijn die liever op een stoel willen zitten is dit geen enkel probleem. Daar kan voor gezorgd worden. Luister vooral goed naar je eigen lichaam. Het is tevens jouw avond en je eigen comfort is van belang om optimaal te kunnen ontspannen. Zorg dus goed voor jezelf. We vragen aan de deelnemers om een matje, dekentje en kussen mee te brengen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €

Waar

Buurthuis Genendijk

Tickets

Organisatie

VZW Samusement

Filter op categorie