Open Reiki avond

Deze open Reiki avond is een ontmoetingsavond voor iedereen, zowel de mensen die benieuwd zij naar wat Reiki nu juist is, zij die op de een of andere manier er al mee in contact gekomen of anderen die het dagdagelijks toepassen in hun leven.
Deze avond wordt begeleid door Eddy Rondaghs.

Reiki is een Japans woord dat door Hawayo Takata vertaald werd als “Universele Levensenergie”. Een levensstijl en vorm van natuurgeneeskunde waarover ik graag een woordje uitleg geef. Tijdens deze avond kan je op een ontspannen manier kennismaken met deze energie die je helpt vrij te komen van blokkades zoals spanningen, angst, verdriet, minderwaardigheidsgevoel. De Reiki-energie wordt doorgegeven met de handen, aan jezelf of iemand anders.

We starten met een heerlijke afstands-groepshealing. Dit is een korte chacrahealing die Eddy zal uitvoeren op jullie chacra's. Deze sessie zal een 15 tot 20 minuutjes duren.

Daarna beginnen we met een interactieve ervaringscirkel waarin iedereen zijn/haar bevindingen kan/mag delen. Op die manier openen we samen het thema Universele energie onder een open en spontane babbel met een kopje thee en gebak.

Later volgt er een beknopte theoretische infosessie rond Reiki.
Er wordt een woordje uitleg gegeven over aanstaande inwijdingen tot het systeem van Usui Shiki Ryoho. Verdere vragen kunnen gesteld worden al blijven bepaalde mysteries nog een verassing tot de dag van inwijding... .
Die dag moet namelijk speciaal blijven... .

Iedereen die aan het evenement deelneemt, kan op deze avond ook een verkorte chacra of specifieke lichaamszone behandeling ervaren.

In verband met de groepshealing is het voor jezelf heerlijk wanneer je wat dingetjes meebrengt die je persoonlijke comfort kunnen verhogen:
- een kussen
- dekentje
- warme sokken
- persoonlijk yogamatje
- .....

Voor de groepshealing verwachten we ook dat iedereen stipt om 19.00 u aanwezig is, kom je toch later dan kunnen we je niet meer toelaten tot de groepshealing zodat deze in alle rust kan verlopen.

Het totale evenement duurt van 19u tot 23u zodat we ruim de tijd hebben, uiteraard ben je zelf vrij de zaal te verlaten na de groepshealing of op het moment dat jij verkiest. Niemand is verplicht tot 23u te blijven.
De deuren zullen al geopend zijn vanaf 18.45 u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €

Waar

Tickets

Organisatie

VZW Samusement

Filter op categorie