Vormingsmoment voor vrije rijbegeleiders

Om als begeleider van een kandidaat-bestuurder vermeld te worden op een voorlopig rijbewijs, moet je voortaan een ATTEST kunnen voorleggen. Om zo'n ATTEST te verkrijgen, moet de begeleider een VORMINGSMOMENT VOOR BEGELEIDERS volgen.

Tijdens dit VORMINGSMOMENT VOOR BEGELEIDERS worden de juiste technieken, methodieken en vaardigheden in een stappenplan aangeleerd. Alle kennis en vaardigheid die misschien wat vervaagd is, wordt zo opnieuw aangescherpt. Hoe een goede aanpak te hanteren en valkuilen te vermijden. Er is geen toets of examen verbonden aan deze vorming! Door kandidaat-bestuurders, maar vooral ook hun begeleider(s) deze ondersteuning te bieden, zullen ze zich beter gewapend voelen in hun taak als begeleider. Zodat ze met meer vertrouwen de baan opgaan met hun kind/leerling. Daardoor zullen ze rustiger en dus veiliger hun taak kunnen uitvoeren. De kandidaat-bestuurder zal makkelijker nieuwe onderdelen opnemen, groeien en evolueren. Dit komt de verkeersveiligheid ten goede.

Deelnemers betalen 20 euro. De kandidaat-bestuurder (leerling) mag het VORMINGSMOMENT gratis volgen.
De workshop duurt 3 uren. (Belangrijke vermelding/bij decreet van de Vlaamse regering: Gelieve 15 minuten op voorhand aanwezig te zijn! Deelnemers die te laat zijn, kunnen geen attest krijgen. Vroegtijdig het vormingsmoment verlaten heeft ook als gevolg dat er geen attest kan bekomen worden).
Het VORMINGSMOMENT wordt verzorgd door ervaren lesgevers die een erkenning hebben bij FOD Mobiliteit.
Het aantal plaatsen per workshop is beperkt. Schrijf tijdig in!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €; Jongere zelf: 0,00 €

Waar

De Zille "Kleine Vergaderzaal"

Organisatie

KWB Kwaadmechelen

Filter op categorie