Kwaadmechelen Bruist

Kwaadmechelen Bruist is een waar dorpsfeest met een hele namiddag gevuld voor jong en oud met een CREATIEVE AVONDMARKT en vanaf 18u BBQ, gevolgd door een liveoptreden. Alle info te vinden op de site http://kwaadmechelenbruist.simplesite.com/

30 juni 2018 willen we voor de 6de maal een gezellige dag organiseren voor de inwoners van Kwaadmechelen en uiteraard ook de andere Hammenaars en buurtbewoners.
Locatie is opnieuw het gemeenteplein voor het gemeentehuis en De Zille. (Dorpsstraat 17, 3945 Ham) Bij slecht weer wijken we uit naar De Zille.
GRATIS toegang de hele dag! Vanaf 16u zal voor de tweede keer een Creatieve Markt plaatsvinden met meer dan 40 standhouders die hun hobby willen tentoonstellen en/of verkopen aan het publiek én een Repair Café!

Daarnaast zijn er ook weer springkastelen, grime en een buttonmachine voor de kinderen. Een zonnig terras zal de mensen uitnodigen om een pintje te drinken of een ijsje te likken. We animeren het publiek verder met 'Radio Bruist'.

18u steken we de BBQ in brand, verzorgd door de lokale handelaars. Iedereen kan zich inschrijven om deel te nemen aan de BBQ aan schappelijke prijzen. Om 20u30 barst het feest los met een live optreden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Gemeenteplein Ham

Organisatie

Kwaadmechelse verenigingen: KWB, Femma, Davidsfonds, Ziekenzorg en Gezinsbond

Filter op categorie