Knooppuntenwandeling

Een fraai decor, zorgvuldig geselecteerde paden, een goede bewegwijzering en een flexibel systeem. Het wandelnetwerk van Ham heeft het allemaal! Het verwent zowel de recreatieve als doorwinterde wandelaar.

Het principe kan je eigenlijk vergelijken met dat van het fietsroutenetwerk. De wandelpaden zitten in een netwerk en ze kruisen elkaar bij knooppunten die elk een nummer hebben. We plaatsten hiervoor 583 bordjes op het traject, goed voor 37 km wandelplezier.

Via een overzichtskaart stippel je zelf je wandeling uit. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je bepaalt zelf waar je naartoe wil en hoe lang je tocht duurt. De afstand tussen twee knooppunten staat immers vermeld op de kaart. Ook parkings en Horeca zijn opgenomen op de kaart want wat is er leuker om tijdens of na de wandeling te genieten van een heerlijk terras.

Bedoeling is om het netwerk uit te bouwen over de volledige gemeente. Op dit moment lanceren we het eerste deel. Dit strekt zich uit over Gerhees tot sportcentrum 't Vlietje. De kaart van fase 1 is vanaf 5 mei 2014 verkrijgbaar bij de dienst cultuur&toerisme.

Praktische informatie

Prijs

Gratis

Waar

Gemeentehuis Ham

Organisatie

Dienst Cultuur & Toerisme

Filter op categorie