Winterse griezeltocht

Klaar voor een portie griezelsfeer? Kwb Kwaadmechelen organiseert een spannende luisterwandeling met Dimitri Leue als verteller. De tocht loopt langs zeven borden, waar je aan de hand van een QR-code telkens een deel van een verhaal kan beluisteren. De twee verhalen, eentje voor min 10- en eentje voor plus 10-jarigen, werden speciaal voor kwb geschreven door auteur An Neven.

Over heel Vlaanderen organiseren tussen oktober en januari meer dan honderd kwb-afdelingen een griezeltocht. De griezeltocht is een ideale uitstap voor jong en oud. Met de smartphone in de hand ga je op pad voor een ingeklede wandeling van zo'n 3 kilometer. Onderweg kom je zeven borden tegen met QR-codes. Wanneer je die scant, hoor je een stukje van het verhaal, met aansluitend een leuke opdracht of vraag. Er is keuze uit twee verhalen: eentje voor min 10- en eentje voor plus 10-jarigen.
Je kan de gratis griezeltocht van kwb Kwaadmechelen afleggen van 29 oktober tot 7 november 2021. De mensen vertrekken wanneer ze willen en dienen zich niet in te schrijven hiervoor.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

manège Den Dries

Organisatie

KWB Kwaadmechelen

Filter op categorie