Tapijtconcerten21#4

Voorlopig de laatste van onze reeks Tapijtconcerten: #4.

3 bubbels, 3 locaties, 3 artiesten en een wandeling tussen de tapijten …
De locaties zijn nog niet allemaal bepaald, de namen wel. Mooie namen. Mooie mannen. Maar vooral mooie muziek …

Sam De Nef

Wat voor anderen een serieuze dip betekende, leverde Sam, mede dankzij buurvrouw Linde Merckpoel en Tamino, een soloplaat op. De lockdown gaf hem de tijd zijn band eventjes te laten voor wat die was en zich te concentreren op zijn solocarrière.
Beïnvloed door zijn muzikale roots (denk aan singer-songwriters als Bob Dylan, Nick Drake, Joni Mitchell & Elliott Smith) is hij de ideale man voor een intiem Tapijtconcert.

Wouter Dewit

Met net geen 18 miljoen Spotify-streams op de teller, is Wouter waarschijnlijk één van de best bewaarde muzikale geheimen in België. Zijn pianospel klinkt filmisch, vervoert je naar je eigen film noir in je hoofd, ontroert ook. Het zal (3 keer) een magisch half uur worden hier in Ham!

Vincent Caers en Klaas Verpoest

Bekijk zijn website en je zal zien dat Vincent Caers, van oorsprong Hammenaar, een muzikale duizendpoot is. Daarbij heeft hij zijn doctoraatsstudie 'A year in dark shades' afgerond. Een totale act die de grenzen tussen geluid en beeld opzoekt. Het visuele aspect wordt verzorgd door videokunstenaar Klaas Verpoest. Laat je overweldigen door een unieke audiovisuele ervaring!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,50
Basistarief: 7,50 €

Waar

Gemeente Ham

Organisatie

VrijeTijdsPunt Ham

Filter op categorie