Fietsbieb Ham is open! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

oe werkt de Hamse fietsbieb? Voor 20 euro fietsgeld (en een waarborg van 20 euro) kan je bij de Fietsbieb een jaar lang een fiets, tweedehands maar nagezien en tiptop in orde, ontlenen en eventueel zelfs inwisselen voor een ander exemplaar. Zo wordt een degelijke fiets niet alleen voor ieder kind bereikbaar, maar wordt ook het hergebruik gestimuleerd. De Fietsbieb promoot bovendien het 'gebruiken' boven het 'hebben'...
Een kind ontgroeit zijn fietsje bijzonder snel en de (commerciële) druk om regelmatig met een nieuwe tweewieler uit te pakken neemt sneller toe dan de portemonnee kan volgen. Op een rommelmarkt vind je weliswaar vrij vlot een leuk vehikel, maar vaak komen er nogal wat kosten aan te pas vooraleer zoon of dochter er veilig mee de baan op kan... Bij de Fietsbieb kan je een kinderfiets, die is nagezien en in orde gebracht, ontlenen tegen gunstvoorwaarden.
De fietsbieb Ham is er voor inwoners van Ham en omstreken!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Waar

Organisatie

Fietsbieb Ham

Filter op categorie