Jaarconcert Concertband Musica-Ham: "Magic Musica"

Jaarconcert van Concertband Musica Ham in het teken van de populaire en meer bekende muziek. Het thema is Magie en Illusie. Het concert zal 2 dagen beslaan: op zaterdagavond concerteert het groot orkest van Concertband Musica-Ham. Als gast is Kobe Van Herwegen voorzien die middels magie en illusie de verschillende orkestnummers zal animeren.
Op zondagnamiddag zijn de jeugdorkesten Muziekfabriek (de allerjongsten) en het JOK (jeugdorkest) aan de beurt. Het thema is voor alle orkesten hetzelfde (Magic Musica); op zondag echter zonder de medewerking van Kobe Van Herwegen.
Zaterdag worden de deuren van De Zille worden geopend om 19:00 uur. De zaal gaat open om 19:30 uur. De toeschouwers worden onthaald in de foyer en de repetitiezaal, waar drank en versnaperingen kunnen worden verkregen. Op zaterdag zijn de plaatsen genummerd en te reserveren.
Op zondag worden de deuren geopend om 14.00 uur. De plaatsen op zondag zijn te reserveren, maar niet genummerd. Er zullen ook tafels worden geplaatst.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 13,00
Basistarief: 13,00 €; Tarief zaterdagavond (groot concert): 13,00 €; Tarief zondagnamiddag (kidsconcert): 7,00 €; Combinatieticket voor zaterdag en zondag: 18,00 €; kinderen onder 12j mits reservatie van plaats: 0,00 €

Waar

Gemeenschapshuis De Zille

Tickets

Organisatie

Concertband Musica-Ham VZW

Filter op categorie