Klank en gong meditatie Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Graag neemt Eddy jullie mee op een diepe en innerlijke reis met de 4 elementen: Aarde, Water, Vuur, en Wind.
Lekker ontstressen tijdens een heerlijke gongmeditatie.
Zijn nieuwe gongs en nieuwe setting wordt heerlijk aangevuld met enkele prachtige kristallen & metalen klankschalen.

Deze sessie is een doorlopende Gong en klankschalen meditatie die ongeveer een uur duurt en die hij de stroom des levens heb gedoopt.

Het is een pure relaxatie voor het lichaam en de geest.

Een gongsessie helpt het lichaam te revitaliseren, stress los te laten en op dieper niveau te ontspannen.
De trillingen van mijn gongs stimuleren de alfa- & betagolven in de hersenen.... dit werkt bijzonder kalmerend, harmoniserend op lichaam en geest.

Deze gongemeditatie waar er ondermeer gespeeld wordt op een zonnegong en klankschalen terwijl jij rustig, ontspannen ligt, staat in het teken van ieders individuele levensstroom.
Zoals een rivier onveranderd stroomt, zo draait ook ons leven verder.
Soms kan je het gevoel hebben dat je volledig meedeint, jezelf er in verliest,
jou unieke eigenheid volledig vervaagt in de uniformiteit van de maatschappij....
Tijdens deze Gongmeditatie kunnen we opnieuw bewuster in contact komen met onze eigen levensreis.
De deuren gaan al open vanaf 18.45u. zodat er plaats is voor een kennismaking en iedereen rustig de tijd heeft om een plekje te zoeken en zich te installeren.
op deze manier help je ook mee de rust voor de andere aanwezigen in de groep te creëren.
Om 19.30 start de gonmeditatie die ingeleid wordt met een korte toelichting die gevolgd wordt door de gongmeditatie zelf waar een diversiteit aan geluiden van de natuurelementen water, aarde, lucht en vuur jou rustig laat instromen op deze boeiende reis.
En zo kom je onder begeleiding van Eddy in een eenvoudige ontspannende en heilzame staat van ontspanning waarbij je heerlijk ligt en jij je volledig kan laten meedrijven door de klanken zodat alle trillingen en frequenties fijn kunnen binnenkomen.
Er wordt gespeeld op een Zonnegong met verschillende frequenties, diepten, overtonen.
Periodes van diepe zware tonen vloeien over elkaar met matige en hoge tonen.
De gong is een van de oudste helende instrumenten hier op moeder aarde en de klank is diep, bestaat uit duizenden tonen en boventonen; het is subtiel en dan weer zeer intens.
De klanken kunnen spanningen in het lichaam helpen losmaken, zodat de energie weer beter gaat stromen. Het is een klank die transformatief op alle niveaus gaat werken (lichamelijk, mentaal, emotioneel, energetisch).

Kijk wat er zich manifesteert in je onderbewustzijn, gedachten of in je dromen achteraf de eerstvolgende dagen.
Wil je gewoon heerlijk ontspannen na een heftige werkdag en aan niets meer denken of terugblikken: dat kan natuurlijk ook....
Om 20.40u is de sessie voorbij en kan je weer volop & totaal zijn in alles wat je maar wil n nog wat gezellig nagenieten.
Na de sessie is er nog ruimte voor ervaringen uitwisselen/bespreken voor degenen die hier behoefte aan hebben en een babbel bij een lekker kopje thee.
We vragen aan de deelnemers om een Yogamatje, Schapenvachtje, Kussen, Warme deken, Sokken, klapstoelletje,... ontspannende kleding: kortom alles wat jou het meeste comfort kan bieden om in liggende of zittende houding een uurtje weg te snoezelen.

Auteurs: Eddy Rondaghs & Kris Noels

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: 14,00 €

Waar

Buurthuis Genendijk

Tickets

Organisatie

VZW Samusement

Filter op categorie