Toerisme

Ham is een landelijke gemeente in de Limburgse Kempen. Ze leent zich uitstekend voor een mooie fiets- of wandeltocht. Ham telt echter ook een aantal plekjes die zeker de moeite waard zijn om te bezichtigen. Denken we maar aan natuurgebied de Rammelaars, De Schans van Gerhees, de Kerk van Oostham met de oudste toren van België of de Oude Pastorie.

De dienst toerisme van Ham beschikt ook over fiets- en wandelkaarten en brochures van bezienswaardigheden in de regio. Daarnaast organiseren zij een aantal grote gemeentelijke evenementen zoals de garageverkoop, een toeristische fietszoektocht, de 3-provinciënroute, Open Straatdag, Ferm Werm en BraKaad, het kerstweekend en ga zo maar door. Je merkt het, in Ham is er steeds iets te beleven. Kom het zeker ontdekken!

Nieuws

  • Kerstconcert 2017

    Op zondag 17 december kan je vanaf 18.00 uur terecht in de kerk van Oostham voor het traditionele kerstconcert. Concertband Musica en het Sint-Kristoffelkoor brengen de mooiste kerstliederen in een unieke sfeer. Gastoptreden van sopraan Maria Plessers. De toegang is gratis. Lees het volledige bericht

Overzicht