Praktisch

Toerisme

Toeristische dienst Ham
Dorpsstraat 19
3945 Ham


tel. 013 61 10 15
fax 013 61 10 01
e-mail

Openingstijden

Op afspraak

 

Meer info

Drieprovinciënroute... grensoverschrijdend fietsen, proeven en genieten

banner (grote weergave)

Fietsen op een mooie lentedag is altijd feest, maar tijdens de promotiedag van de Drieprovinciënroute – op zondag 4 juni 2017 - is dit nog leuker! Tijdens je fietstocht van 60 km ontdek je de mooiste plekjes uit drie provincies, doorkruis je zes gemeenten en proef je tegelijkertijd van hun gastvrijheid en lokale gerechten. Minder geoefende fietsers kunnen die dag uitzonderlijk kiezen uit twee verkorte routes.
 
Inschrijven en vertrekken kan tussen 8 en 15 uur. Een inschrijvingskaart kost 4 euro (inclusief verzekering). De strook aan je inschrijvingskaart geeft recht op een heerlijk hapje in één van de zes deelnemende gemeenten. Bovendien kan je op elke vertrekplaats rustig verpozen met een drankje en een hapje terwijl je geniet van de randanimatie.

Fietsers die de route volledig afwerken kunnen hun afgestempelde inschrijvingskaart inleveren en op die manier meedingen naar één van de prijzen in de tombola.

De Drieprovinciënroute is dus dé ideale gelegenheid om er met de ganse familie eens een dagje tussenuit te knijpen!

Fietsers kunnen in Ham starten vanuit een nieuwe vertrekplaats: 't Vlietje - sportlaan.

Alle info via www.drieprovincienroute.be

Fietsen en genieten...

Neem deel aan 4 van de 6 fietstochten en vraag je persoonlijke stempelkaart bij deelname aan de Drieprovinciënroute. Zo maak je kans op één elektrische heren- of damesfiets geschonken door Mihatra, één van de zes fietsdagtrips in Zeeland of één van de vijf meerdaagse fietsvakanties in België, Duitsland of Frankrijk, aangeboden door de Zigeuner (op te nemen in het jaar 2018) of één van de bungalowbonnen of hotelarrangementen binnen verschillende Center Parcs parken aangeboden door Center Parcs.

Meer info: www.fietsenengenieteninlimburg.be

Enkele sfeerfoto's:

editie 2016
editie 2015
editie 2014