E-loket →

Praktisch

Toerisme

Toeristische dienst Ham
Dorpsstraat 19
3945 Ham


tel. 013 61 10 15
fax 013 61 10 01
e-mail

Openingstijden

Op afspraak

 

Meer info

Toerisme

Oude Pastorie Oostham

Ham is een landelijke gemeente in de Limburgse Kempen. Ze leent zich uitstekend voor een mooie fiets- of wandeltocht. Ham telt echter ook een aantal plekjes die zeker de moeite waard zijn om te bezichtigen. Denken we maar aan natuurgebied de Rammelaars, de Kerk van Oostham met de oudste toren van België of de Oude Pastorie.

De dienst toerisme van Ham beschikt over een eigen toeristische brochure, een brochure met dagtrips, fiets- en wandelkaarten en folders van bezienswaardigheden in de regio.

Daarnaast organiseren zij een aantal grote gemeentelijke evenementen zoals de garageverkoop, een toeristische fietszoektocht, de 3-provinciënroute, FermWerm, Open StraatdagBraKaad en ga zo maar door. Je merkt het, in Ham is er steeds iets te beleven. Kom het zeker ontdekken!

Nieuwsberichten

  • BraKaad - Vurig winterevenement

    Ham pakt ook deze winter uit met een vurig evenement! De omgeving rond de oude Pastorie wordt ondergedompeld in een sfeer van mysterie en vurige acts. Welkom op 17 februari tussen 17.30 en 21.00 uur! Laat je warm verrassen door de vurige figuren en geniet van de leuke acts.
  • Schrijf nu in voor de garageverkoop 2018.

    Is het tijd voor de grote voorjaarskuis of heb je te veel spullen die je eigenlijk wel van de hand wil doen? Dan is de garageverkoop op 7 en 8 april misschien wel iets voor jou. De garageverkoop vindt dit jaar plaats tussen 9.00 en 16.00. uur. Inschrijven kan tot 9 maart.

Waarvoor kunt u op deze dienst terecht?